Prázdniny sme odštartovali skvelým táborom

::

Raz za pár rokov nastane situácia, že nám sviatok skráti táborový týždeň na 4 dni. Na to sa vždy tešíme. Niežeby sme s deťmi nechceli byť dlhšie. Práve naopak, tieto tábory sme vylepšili tým, že si stratený deň nahrádzame prespávačkou!

Našou táborovou témou bola Divočina mesta. Preto sme si užili park, boli pri jazere Podryba, spoznávali obyvateľov lúk aj panelákov. Pre netopiere sme vyrobili búdku, ktorú sme vyvesili pri spomínanom jazere. Za pomoc s vyvesením búdky vďačíme Imrichovi Kováčovi.

Dva dni sme strávili v čarovnej Ľubietovej. Je to doslova poklad ukrytý neďaleko Banskej Bystrice. Milí ľudia, krásna krajina, kopec skvelých aktivít, ktoré sa ponúkajú z každej strany. My sme sa povozili na koníkoch/ poníkoch, ryžovali v potoku zlato a vzácne granáty, spoznávali bylinky aj lúčny hmyz, brodili sa aj sušili. Navštívili sme aj haldu, opekali si špekačky a večer zmohnutí dobrým programom sme sladko zaspali v kultúrnom dome. Ďakujeme vedeniu obce za skvelý prístup a ochotu. Radi sa vrátime.

Viac foto z tábora tu.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *