Prírodovedné krúžky

::

Prírodovedný krúžok v materských a základných školách (pre I. stupeň) má veľký zmysel. Je to pravidelná environmentálna výchova a vzdelávanie vytvárajúce trvalý pozitívny vzťah k prírode. Každý rok sa nesie vo vybranej prírodovednej téme. Tento rok to budú ekosystémy mesta aj sveta – teda prírodné spoločenstvá blízke aj vzdialené, ich obyvatelia a význam.

Program realizujeme v školách so záujmom minimálne 10 detí. Krúžok bude prebiehať 1x týždenne vo vopred dohodnutom čase. Cena na jedno dieťa je 60€ na polrok a platia ho rodičia.

Prečítajte si krátky článok o našich krúžkoch.

Máte záujem o pravidelnú environmentálnu výchovu na vašej škole? Nemáte záujem o krúžok, ale o prácu so všetkými žiakmi? Ozvite sa nám a dohodneme si programy vo frekvencii, ktorá vám bude vyhovovať.

Ako postupovať ak máte záujem o krúžok vo vašej škôlke alebo škole?
  • Ak ste pedagóg, napíšte nám, aby sme vás informovali, či ešte máme priestor na ďalšiu krúžkovú skupinu. Následne pošlete rodičom súhrnné informácie, aby ste overili ich záujem. Po prejavení záujmu spustíme oficiálne prihlasovanie na krúžok a v prípade, že sa prihlási min. 10 detí, dohodneme si termín a začneme realizovať krúžok. O komunikáciu s rodičmi, kontrolu platieb a celý program sa následne postaráme my. Vás budeme priebežne informovať, aby ste mali o všetkom prehľad.
  • Ak ste rodič, radi vám pošleme bližšie informácie, ktoré následne môžete ukázať v škole pedagógom a rodičom ostatných detí.

Kontakty: 0908 571 635, ekocentrum@malaliska.sk.

Prečítajte si článok o pravidelnej environmentálnej výchove, ktorú sme realizovali.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *